Hundene / Tæver / Tidligere tæver / Trold Goa

Goa, B, AB, FP, UHP, SL1, BHP3, IPO3, AK

Født: 03.12.03, ID: DK00131/2004, Tato: X00136
HD: A, AA: 0, HD-index: 121 (Nyt - DK), sikkerhed: 0,670
B, AB, FP, UHP, SL1, BHP 3, IPO 3, AK, skue: "G", DNA: OK
Ejer: Anne Jensen
 
 
Goa er Anne's schæfertæve fra Kennel Trold.
 
Kåringsbeskrvelse:
Middelstor, middelkraftig, grå tæve af særdeles god type. Særdeles godt hoved og udtryk. Høj manke med lille knæk bag, fast ryg, vellejret kryds af god længde.
Fremskudt skulderleje, vellejret overarm som ønskes længere. God baghåndsvinkling. Harmoniske brystforhold, bred frontstilling. Træder lige bag, snævert for. Regelmæssig bevægelse. God almen fasthed. Mod og kampdrift udpræget. Slipper.
 
Særlige fortrin/mangler:
Viser rosværdigt mod og kampdrift
 
Kåret den 15.11.09 i Ålborg ved dommer Fritz Andreasen.
 
Goa er en kanon hund, jeg elsker hende, hun er måske nok ikke den fødte konkurrencehund, men så har hun så mange andre kvaliteter.
Jeg købte Goa da hun var ca. 9 uger gammel, første gang jeg så hende, var jeg ikke tvivl, det skulle være hende. Hun var en lille vimmer, men meget livlig tæve og vi klikkede hurtigt. Goa har enormt meget personlighed og hun elsker at hygge i sofaen, især når hun ikke har travlt med at jage fugle ud af haven.
Goa's svage side, er nok hendes manglende lyst til at behage. Dette kommer især til udtryk i lydighed, hvor hun kan se lidt hængemulet ud. Tilgengæld er hun super til spor og hun bider virkelig godt.
Goa og jeg kom lidt uheldigt fra start til vores første BHP1 prøve, Goa fik en uheldig oplevelse i overfaldet. Det har derfor kostet sved, at nå det vi har nået i dag, men det har været det hele værd. Jeg har lært rigtig meget af Goa og vi træner da også stadig, men det er mest på hyggeniveau. Jeg har valgt ikke at satse på konkurrencer og udtagelser med Goa, da presset til konkurrencer er noget større. Jeg synes Goa skal have lov at slutte hendes karriere på toppen og det gør hun. Jeg er stolt af hende, hun har gjort det bedste hun kan og har lært (til trods for mine fejl).
 
Goa har den 2/6-2016 fået fred 12½ år gammel. Hun er så savnet, det er som om et kapitel af mit liv er slut og et nyt startet uden hende. Det føles tomt og uretfærdigt. Hvil i fred under æbletræet gamle tøs, du var noget ganske særligt. 
 
 
Se flere billeder af Goa, KLIK her